Andijviestamppot
Ingrediënten:
200 gr Landana Geitenkaas BRANDNETEL & KNOFLOOK
1,5 kg aardappelen (kruimig)
250 gr champignons
1 ui
300 gr gesneden andijvie
50 gr ongezouten cashewnoten
10 gr boter
2 dl warme melk
zout en versgemalen peper
Bereidingswijze:
Schil de aardappelen, was en snijd ze in stukken van gelijke grootte. Kook de aardappelen gaar in weinig water. Pel de ui en snijd deze fijn. Snijd de champignons in plakjes. Was de andijvie en laat deze goed uitlekken. Hak de cashewnoten grof en snijd de Landana geitenkaas in blokjes. Verhit de boter in een koekenpan en bak de ui en champignons gedurende 2 à 3 minuten. Giet intussen de aardappelen af en stamp er met melk een smeuïge puree van. Roer de andijvie door de puree en breng op smaak met versgemalen peper en zout. Verdeel de stamppot over de borden en garneer met het champignonmengsel, de noten en de blokjes Landana geitenkaas.